Stolta sponsorer av QX-galan 2024!

Publicerat 27 februari 2024 kl. 16:46

Årets upplaga av QX-galan är den 26:e i ordningen. För oss på Begravningsbolaget är den extra speciell. Vi är nämligen stolta sponsorer av årets gala!

Alla människor förtjänar att hyllas så som de var är något vi på Begravningsbolaget säger ofta, och det gäller givetvis även när livet pågår! Det är en självklarhet för oss att stötta QX-galan, både som gala och för värdegrunden och budskapet som QX-varumärket står för.

  • Sponsring handlar till viss del om synlighet och att stärka sitt varumärke. Men det viktiga med vårt engagemang i QX-galan är att visa att Begravningsbolaget fullt ut stöttar HBTQI-communityn. Även om vårt samhälle kommit en bit på vägen har vi inte nått hela vägen fram, säger Erik Eriksson, VD för Begravningsbolaget.

Det är uttalat att vi är ett företag som ser förbi vedertagna normer och det är mer än bara ord. Våra handlingar är viktiga och ett sätt för oss att visa färg är att sponsra QX-galan. Våra medarbetare tar dagligen emot människor på våra kontor och för att säkerställa att vi lever upp till förväntningarna har vi alla utbildat oss i normkritik, likabehandling och bemötande. Dessutom erbjuder Begravningsbolaget HBTQI-diplomerad begravning

Hos oss är du välkommen, precis som du är!

Det går att se QX-galan på TV4-play fram till 12 mars 2024 här!