Tiden Podcast – Hur förhåller sig en begravningsentreprenör till tid?

Publicerat 15 december 2023 kl. 09:49

Tiden Podcast drivs av dalmasen Hans Lassbo och gästas av människor med olika bakgrund och förhållande till just tiden. Begränsad eller ej så påverkar tiden oss alla på något vis. Vår VD och grundare Erik Eriksson delar med sig av egna erfarenheter och perspektiv som begravningsentreprenör.

Begravningsbolaget finns till för alla. Oavsett livsstil, könstillhörighet, etnicitet eller tro. Tiden Podcast beskriver tiden utifrån att den rusar fram obarmhärtigt, för alla, oavsett alla de där faktorerna. Att vår VD och grundare Erik Eriksson, även han dalmas, gästar podden känns som en perfekt matchning. För vem, om inte en erfaren begravningsentreprenör, har intressanta tankar om vår tid på jorden? Och vem är mer rätt än att ställa frågorna, än en annan tänkande dalmas?

Hans Lassbo har sen 20-års åldern jagat meningen med livet. I podden Tiden ligger fokus på vad livet går ut på och hur vi egentligen förbrukar den tid vi har. Missa inte avsnittet som sänds i januari 2024 med Erik Eriksson där han fördjupar sig i ämnet.