Utbildning till begravningsrådgivare och coach

Förverkliga din dröm med Begravningsbolaget Academy

  • Chatta direkt Vardagar 08-17
  • Kontakta oss

Utbilda dig till Begravningscoach med vår Academy!

Begravningsbolaget Academy är en utbildning till begravningsrådgivare och coach för dig som är redo att göra en meningsfull skillnad i människors liv och samtidigt bygga en givande karriär. Som utbildad begravningscoach spelar du en viktig roll i att stödja och guida familjer genom en av livets mest utmanande stunder. Du kommer att vara en tillförlitlig och empatisk partner för de som sörjer och hjälpa till att skapa minnesvärda, personliga och meningsfulla begravningar.

Skräddarsytt utbildningsprogram som leder till jobb

Vi ger dig de kunskaper och färdigheter som behövs:

  • Erfarenhet som gör skillnad
  • Värdefull hands-on-erfarenhet
  • Praktik & mentorskap
  • Proffesionellt kontaktnät
  • Karriärmöjligheter

Därför ska du söka till vårt unika utbildningsprogram

Att hjälpa människor hantera sorg och förlust är en av de mest meningsfulla karriärer du kan föreställa dig. Du kommer att vara en viktig stöttepelare för människor när de behöver det som mest.

Som begravningscoach och rådgivare kommer du att arbeta med en mångfald av människor och situationer. Detta ger dig chansen att utveckla en bred kompetens och personliga färdigheter.

Begravningsbranschen är en stabil och växande sektor. Det innebär att det finns en efterfrågan på duktiga och kvalificerade begravningscoacher.

En karriär som begravningscoach är både meningsfull och stabil. Människor kommer alltid att behöva stöd och vägledning när de konfronteras med förlust och sorg. Genom att välja vår utbildning kommer du att vara väl förberedd för att möta arbetets utmaningar och göra en verklig påverkan i människors liv.

Genom vår fristående utbildning har du möjlighet att söka dig till både stora och små begravningsbyråer eller bli egen företagare. Möjligheterna är stora!

En utbildning som gör skillnad

Under utbildningen kommer du att lära dig om alla aspekter av begravningsrådgivning, coachning, inklusive planering och koordinering av begravningar. Hantering av sorg och stöd till familjer samt de juridiska och etiska frågor som du ställs inför. Du kommer att få praktisk erfarenhet genom simuleringar och case-studier, vilket ger dig möjlighet att tillämpa dina kunskaper i en verklig arbetsmiljö.

Vårt nätverk av samarbetspartners inom begravningsbranschen ger dig också möjlighet till praktikplatser och mentorskap. Något som ger dig värdefull hands-on-erfarenhet och möjlighet att bygga professionella kontakter för framtiden. Som Begravningscoach kommer du att få möta människor i olika faser av sorg och med olika behov.

Din förmåga att vara närvarande, empatisk och professionell kommer att vara avgörande för att ge tröst och stöd till den du hjälper. Vår utbildning fokuserar även på att utveckla dina kommunikativa färdigheter och din förmåga att hantera känslomässigt krävande situationer på ett respektfullt sätt.

Skicka in din ansökan redan idag!

Låt oss tillsammans börja på resan mot att bli en kompetent och empatisk Begravningscoach. Kontakta oss idag på academy@begravningsbolaget.se eller använd formuläret "Ansök" högst upp för att ta reda på mer om vårt program och hur det kan hjälpa dig att uppnå dina karriärmål. Tillsammans kan vi göra skillnad i människors liv och skapa ljus i de mörkaste stunderna.