Planera en begravning online

Nu kan du planera en begravningen via vår digitala tjänst

Att ordna med en närståendes begravning är en betydelsefull uppgift som kan innebära både känslomässiga och praktiska utmaningar. Var och en har olika behov och önskemål om vilken hjälp som önskas från en begravningsbyrå.
Att på egen hand, i lugn och ro, kunna utforma och jämföra olika begravningsalternativ kan vara ett uppskattat tillvägagångssätt innan ett begravningsuppdrag färdigställs.

Vi erbjuder nu möjligheten att planera hela begravningen direkt via vår hemsida. Vår bokningstjänst är framtagen för att du på ett enkelt och smidigt sätt ska kunna utforma en begravning efter egna önskemål och i egen takt.

Så här fungerar bokningstjänsten

Välj den typ av ceremoni som du önskar för din närståendes avsked.

Anpassa detaljerna efter dina önskemål, exempelvis i val av blommor, musik, minnesstund och behov av juridisk hjälp.

Efter att du slutfört dina önskemål och skickat in underlaget till oss kommer en begravningscoach kontakta dig, detta för att säkerställa att allt är korrekt. Därefter sänds slutgiltig uppdragsbeskrivning över till dig för godkännande.

Vi finns här för Dig

På Begravningsbolaget ser vi människan bakom varje beställning. Vi är här för att stödja dig genom hela processen med professionalism och omsorg. Vår erfarna medarbetare finns tillgänglig för att svara på dina frågor och erbjuda den hjälp du behöver.

Kontakta oss gärna om du har några frågor eller behöver ytterligare information. Vi är här för att hjälpa dig.

Kontakta oss