Minnesgåva

Skänk en minnesgåva till den avlidnes minne

Att skänka en gåva till en fond för att hedra minnet av någon som avlidit är ett fint sätt att uppmärksamma den avlidne och samtidigt göra gott.

Minnesgåvor förmedlas vanligtvis till anhöriga i form av ett minnesblad med en hälsning från givaren och information om vilken fond som mottagit gåvan.

Begravningsbolaget har gjort det enkelt och säkert för dig att ge en minnesgåva. Om den specifika fond du önskar skänka till inte finns med som förvalt alternativ är du välkommen att kontakta oss, så hjälper vi dig vidare.

Så här gör du

I de fall det finns en annons går det bra att ordna med en minnesgåva via det tillhörande Minnesrummet. Då det inte publicerats någon annons hänvisar vi i stället till tjänsten nedan:

Följ de steg som anges i vårt system för att skänka en minnesgåva. Det är viktigt att alla frågor besvaras och samtliga steg genomförs.

Du kan enkelt betala din minnesgåva via Swish eller med ett betalkort.

När betalningen är genomförd säkerställer vi att minnesgåvan omedelbart skickas till anhöriga som en bekräftelse på din omtanke.

Vi värnar om säkerheten och transparensen i våra processer. Därför kan vi, med anledning av penningtvättslagen, endast förmedla minnesgåvor från personer som är svenska medborgare och innehar ett svenskt personnummer. Vi ber om förståelse för dessa regler som är till för att skydda både dig och mottagaren.

Kontakta Oss

Om du har några frågor, eller behöver hjälp med att skänka en minnesgåva, är du välkommen att kontakta oss. Vi finns här för att stödja dig genom hela processen.

Kontakta oss