Begravningsbolagets Huvudkontor flyttar till nya lokaler

Begravningsbolaget flyttar till nya, moderna lokaler på Skeppsbron 28

Stockholm, 1 juni 2024 – Begravningsbolaget har nöjet att meddela att vi från och med den 1 juni har flyttat vårt huvudkontor till nya lokaler på Skeppsbron 28 i Stockholm. Denna flytt markerar en viktig milstolpe i vår strävan att förbättra och utveckla våra tjänster inom både begravning och familjejuridik.

De nya lokalerna är särskilt utformade för att bättre anpassa sig till vår verksamhet och de behov våra kunder har. Med modernare faciliteter och en centralt belägen plats, kan vi nu erbjuda en ännu högre standard av service och ett mer personligt bemötande. Vårt nya kontor speglar vår vision att alltid sätta människan i fokus och skapa en varm och trygg miljö för våra kunder.

”Vi är väldigt glada över att kunna välkomna våra kunder till våra nya lokaler på Skeppsbron 28. Detta är ett steg framåt för oss och en möjlighet att förbättra våra tjänster ytterligare”, säger Erik Eriksson, ägare av Begravningsbolaget. ”Vårt mål är att erbjuda stöd och vägledning genom livets svåraste stunder med stor omsorg och professionalism.”